Det startede med Bruce Lee…

Sifu Torben Rif startede sin kampkunst karriere i starten af firserne og havde dengang Bruce Lee som det helt store idol. Torben har altid følt sig draget/fascineret af østens mystik, men specielt kampkunstnerens fantastiske evner til at styre/styrke krop og sind.

Torbens mål har altid været at blive den bedste – at være nr. 1 – og har derfor i sin søgen efter den rette kampstilart, også stillet såvel krav som spørgsmåltegn. Torben har i sin søgen trænet flere forskellige kampstilarter, der i blandt Kung Fu, Kickboksning og fullcontact.

Tai Chi - Snake

Tai Chi – Snake

Torben Rif fandt Tai Chi

Da Torben i 1990 for første gang stiftede bekendtskab med Tai Chi, vidste han, at han havde fundet sin rette hylde. Tai Chi havde alt, hvad han havde søgt inden for kampkunst.
Til forskel fra andre Tai Chi stilarter havde denne stilart – Wudang Tai Chi Chuan – det hele. Der blev trænet alt lige fra de bløde langsomme Qigong øvelser, selvforsvar med og uden våben til Tai Chi kamp. Torben var utrolig fascineret af den kraft, man kan udvikle ved at træne Tai Chi Chuan. En kraft han selv demonstrerede i 1994, da han lod en voksen mand springe direkte ned på sin mave fra omkring 1,80 meters højde. Denne indre styrke opnås ved at træne Nei Gung – indre styrkeøvelser.

 

6 EM-guldmedaljer til Torben Rif

Allerede i 1992 deltog Torben i sit første Tai Chi stævne, British Open og vandt bronze i Pushing Hands. De efterfølgende år vandt han flere guldmedaljer ved British og Dutch Open og i 2000 opnåede han at blive europamester med guldmedaljer i 3 forskellige discipliner. I november 2008 gentog han succen til Tai Chi Chuan Europamesterskabet og kom hjem med yderligere 3 EM-guldmedaljer. Konstant hård træning, målbevidsthed og talent – er klart nogle af de succeskriterier, Torben har brugt for at nå sine mål. Torben er i dag en af de allerbedste i verden indenfor Wudang Tai Chi Chuan.

 

Tai Chi - Tiger

Tai Chi – Tiger

Tai Chi Mester Torben Rif vil være den bedste Chefinstruktør

Torbens ambitioner stoppede ikke med titlen som Europamester. Han besluttede, at han ikke ville “nøjes” med at være instruktør. Han mente, at han med sit talent og sin erfaring ville kunne stræbe endnu højere – han ville være den bedste chefinstruktør indenfor sin stilart Wudang Tai Chi Chuan. Torben studerede stilarten, fik undervisning af stormester Dan Docherty i England og har fået megen erfaring ved at undervise i forskellige lande i Europa. I dag er Sifu Torben Rif en vellidt, anerkendt og efterspurgt chefinstruktør i Europa. Mange af Torbens elever har vundet både de britiske, hollandske, danske og europæiske mesterskaber siden 1993.

 

Tai Chi Mester Torben Rif vil mere…

Torben Rif - Tai Chi Mester

Torben Rif – Tai Chi Mester

Torben har gjort Practical Tai Chi Chuan Danmark til sit livsværk. Det er ikke kun et job, men er en livsstil, som sammen med børnene Kamilla og Daniel, fra tidligere ægteskab, fylder hele hans liv.

Sifu Torben Rif arbejder med filosofien bag Tai Chi, om hvordan man kan implementere den i privat og erhvervslivet. Torben har gennem flere år undervist, afholdt teambuilding og foredrag på virksomheder hvor han med sin karisma og humor forstår at komme med et budskab. Han fortæller og demonstrerer på en underholdende og inspirerende facon, hvordan erhvervs- og privatlivet med succes kan anvende Tai Chi krigerens kampkunstfilosofi.