Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tai Chi & Qigong Sommerlejr 2018

04/07/2018 kl. 10:00 - 08/07/2018 kl. 13:00

Tai Chi og Qigong sommerlejr i uge 27 er for dig der ønsker:

At have tid til at fordybe dig i Tai Chi og Qigong øvelserne.
At forbedre dine praktiske og teoretiske færdigheder indenfor Tai Chi og Qigong.
At få undervisning af nogle af de bedste instruktører i Europa.
At træne med nogle af de allerbedste elever og instruktører i Europa.

Tai Chi er en ”Internal Martial Art” indre kampkunst, som er karakteriseret ved sine flydende, rolige og smukke bevægelser, hvorunder krop og sind smelter sammen i harmoni, styrkes og afstresses.

Tai Chi ”formen” også kaldet Håndformen er en serie bevægelser udført i et meget langsomt tempo. Herigennem styrkes bl.a. åndedrættet, koncentrationen, koordinationen, kredsløbet samt balancen både psykisk og fysisk. Vi laver mange ting på sommerkurserne, men hånd/våbenformene har højeste prioritet.

Teknikken i Tai Chi er baseret på selvforsvar, som bl.a. forbedrer udøverens balance, hurtighed, smidighed og indre styrke. Grundelementet er at aflede eller vende modstanderens kraft mod ham selv med minimal brug af egne kræfter.

Du bestemmer selv!
På sommerlejren har du mulighed for at træne Håndform (kort og langform), Selvforsvar, Pushing Hands, Våben (Sabel, sværd, vifte og spyd), Nei Kung og Teori. Du træner ud fra det niveau du er på.

Qigong er ældgamle kinesiske helseøvelser, som ofte bliver anvendt i forbindelse med den alternative kinesiske medicin og anvendes både forebyggende, styrkende og helbredende. Qigong betyder energi træning eller at arbejde med energi.

Qigong øvelser bruges traditionelt i forbindelse med kinesisk kampkunst til, at give udøverne et godt og solidt fundament, både fysisk og mentalt. De langsomme rolige bevægelsesmønstre, kombineret med en lang dyb vejrtrækning, giver en større mængde ilt til kroppens celler. Øvelserne styrker muskler, sener, knogler, nerver og forbedre blodcirkulationen. De forbedrer din balance, koordination, koncentration, fokus og har desuden vist sig velegnet til at sænke for højt blodtryk. Endelig har Qigong en beroligende og afstressende virkning, som giver en indre ro.

På sommerlejren vil vi bl.a. træne Tai Chi 18 Qigong, Five animals Qigong, Shaolin 18 Qigong og Ba Duan Jin.


Pushing Hands with champions
Pushing Hands er forskellige partner øvelser, hvor vi træner nærkampsfærdigheder. På sommerlejren har du, hvis du ønsker det, muligheden for at gå i dybden med disse øvelser, hvor vi arbejder med forbindelsen mellem partner øvelser, selvforsvar og formen.

Det er helt op til dig, hvad du har lyst til at træne på sommerlejren, om det er Qigong, Tai Chi hånd og våbenforme eller Pushing Hands og selvforsvar – du kan skifte mellem grupperne, som det passer dig.

Max 50 pladser.
(Sommerlejren er årets højdepunkt og bliver altid udsolgt)


Instruktører under uddannelse:
Sommerkurserne er absolut den bedste mulighed på hele året, til at forbedre dine færdigheder som instruktør. Du vil få rig mulighed for at undervise under supervision af Sifu Torben Rif. Du vil have mulighed, for at træne med andre instruktører i PTCC DK, følge deres undervisning, udveksle ideer/synspunkter og dele erfaringer.


Sommerkursus i Jelling 2018:              

Sted: Kollerup Skole, Kollerupvej 12, 7300 Jelling

Instruktør: Sifu Torben Rif – Tlf.: 20 66 71 88

Kursusleder: Morten Christoffersen

Målgruppe: Alle som er interesseret i denne kinesiske kampkunst / bevægelseskunst, samt nuværende og kommende instruktører på alle niveauer inden for Tai Chi Chuan og anden kampidræt.

Dato/tid: Onsdag den 4. juli kl. 10.00 til søndag den 8. juli kl. 13.00

Kursusgebyr: Kr. 3697,-   (Kr. 2997,-hvis  du er personligt medlem eller din forening er medlem af PTCC DK – brug din medlemskode) – er du registreret instruktør i PTCC DK, så brug din instruktørkode.

SPAR kr. 700,-
Som medlem af PTCC DK sparer du kr. 700,- på årets sommerlejr og 20% på dvd’er, bøger og diverse kurser i PTCC DK. Det koster kun kr. 100,- hvert halve år, at være medlem – Bliv personligt medlem af PTCC DK nu – KLIK HER – så får du din rabatkode om få minutter, som du skal bruge når du tilmelder dig.


Tilmelding:

Seneste tilmelding og betaling: 1. juni 2018 – Max. 50 deltagere.
Sommerlejren er altid et eftertragtet kursus, så vil du være sikker på at få en plads på årets sommerlejr, skal du tilmelde dig, ved at klikke på nedenstående link og indbetale et depositum på kr. 497,-  Restbeløbet bliver trukket d. 1. juni 2018.


Der er åben for tilmelding – kun 17 pladser tilbage

Tilmelding til Tai Chi & Qigong Sommerlejr – KLIK HER


FULD Forplejning:
 Der serveres morgenmad, frokost og aftensmad – Medbring selv tallerken, bestik og krus.

Logi: Overnatning foregår i telt, som du selv medbringer – husk sovepose m.m. Du kan også sove i et klasseværelse eller i hallen.

Vil du overnatte på Bed & Breakfast eller lign., er det for egen regning.

HUSK: bestik, tallerken og krus.

Tilmelding til Tai Chi & Qigong Sommerlejr 2018 – KLIK HER

 

TAI-CHI_5330TAI-CHI_5322TAI-CHI_5096TAI-CHI_5321
Se mange flere billeder fra tidligere sommerlejre i vores galleri.

Details

Start:
04/07/2018 kl. 10:00
End:
08/07/2018 kl. 13:00
Event Categories:
, , , ,

Organizer

PTCC DK
Phone
20667188
Email
torbenrif@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Kollerup Skole
Kollerupvej 12
Jelling, Vejle 7300 Danmark
+ Google Map

Details

Start:
04/07/2018 kl. 10:00
End:
08/07/2018 kl. 13:00
Event Categories:
, , , ,

Organizer

PTCC DK
Phone
20667188
Email
torbenrif@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Kollerup Skole
Kollerupvej 12
Jelling, Vejle 7300 Danmark
+ Google Map